Tilojemme vuokraus tilaisuuksiin

Kemin Työväen Pursiseura vuokraa Kemin purjehduskeskuksessa, Uleninrannassa sijaitsevaa paviljonkiaan kokousten, saunailtojen, juhlien ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen. Merellinen ympäristö ja viihtyisät tilat luovat hienot puitteet viettää aikaa hyvässä seurassa.


Vuokrattavana on sekä yläkerrassa oleva ravintolasali, että alakerran saunaosasto. Saunatiloihin on tehty vuosien 2020-21 aikana remonttia. Halutessasi voit myös vuokrata koko talon käyttöösi!
Vuokraus on mahdollista alakerran osalta syyskuusta toukokuuhun ja yläkerran ravintolatilojen osalta 15.9. -15.4. välisenä aikana. Kesäaikana seura varaa alakerran saunatilat omaan käyttöön.Tilojen tiedustelu puhelimitse numerosta 040 159 5597 tai sähköpostilla ktps.kemi(at)gmail.com


KUVIA VUOKRATILOISTA ---> tästä linkistä

Hinnasto vuodelle 2024:
Saunaosasto alakerta 260 euroa (sisältää loppusiivouksen, pyyhkeet 10 henkilölle ja pefletit).

Saunaosastoon kuuluu keittiö, kokoustila, sauna, pukuhuone ja takkahuone sekä 3 x WC.

Keittiössä varustus: liesi, uuni, jääviileäkaappi, astianpesukone, veden- ja kahvinkeittimet, mikroaaltouuni, astiastoa n. 20 henkilölle.

Saunaosaston kokoustiloihin mahtuu ruokailemaan pöytiä järjestelemällä max. 20 henkilöä.

Kabinetissa on myös av-välineet, joten siellä on mahdollisuus kokouksen pitoon saunomisen yhteydessä. Alakerta kello 8 - 16 välisenä aikana kokous käyttöön 100 euroa päivä (ei sisällä sauna mahdollisuutta eikä loppusiivousta). Ravintolan tilat yläkerta 500 euroa (sis. loppusiivouksen).

Saliin mahtuu ruokailemaan noin 50 henkilöä.


Koko talo sopimuksen mukaan.
Pursiseuran yläkerta on ravintolakäytössä kesäkuukaudet (touko-elokuu).