Purjehduskoulu

Seurallamme on Purjehduksen opettaja ry:n (PORY) auktorisoima purjehduskoulu. Järjestämme alkukesästä purjehtijakursseja, joiden tavoitteena on kouluttaa aiemmin purjehdusta harrastamattomille aikuisille purjehdusta niin, että he kykenevät toimimaan purjeveneen miehistön jäsenenä. LIsää tietoa tästä linkistä: Purjehtijakurssi

Kurssin jälkeen purjehdusta on mahdollisuus opiskella lisää toimimalla seuramme purjeveneiden miehistössä. Purjehduskoulussa on myös mahdollista tarpeen mukaan järjestää saaristopäällikkökursseja. Lisää tietoa linkistä: Saaristopäällikkökurssi
Kurssit valmentavat itsenäiseen purjehdukseen köliveneillä. Seuraa ilmoituksia näillä seuran nettisivulla ja Facebookissa.

Lapsille seura järjestää purjehduskoulutusta tarvittaessa. Ota yhteyttä seuran toimihenkilöihin.

Kesän 2024 purjehduskurssi aikuisille

Kemin Työväenpursiseuran purjehduskoulu järjestää ajalla 20.5.-9.6.2024 aikuisten purjehtijakurssin. Purjehtijakurssi on tarkoitettu aloittelijoille, jotka haluavat tulla aktiivisiksi ja osaaviksi purjeveneen miehistön jäseniksi. Kurssin jälkeen osallistuja kykenee käsittelemään purjeita ja ohjaamaan venettä, ja osallistumaan kannella ja sisällä tapahtuviin päivittäisiin tehtäviin.

Osallistujalta ei vaadita aikaisempaa kokemusta purjehduksesta, eikä osallistujilla tarvitse omaa venettä. Kurssi sopii myös aiemmin purjehtineille, jotka haluavat hankkia lisätaitoja.

Varusteiksi riittävät säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja -kengät. Kurssin kesto on noin 32 tuntia. Kurssin hinta on 150 euroa KTPS:n jäsenille ja 200 euroa muille. Osallistujille ei järjestetä vakuutuksia koulun puolesta. Paikkoja on rajoitettu määrä.

Kemin Työväen pursiseuran purjehduskoulu on Suomen Purjehdusopettajat ry:n PORY auktorisoima purjehduskoulu. Olemme järjestäneet aikuisten purjehtijakursseja vuodesta 2017 alkaen, ja kurssimme jälkeen oppilailla on hyvät mahdollisuudet halutessaan jatkaa purjehdusta seuramme aktiivisten aikuispurjehtijoiden kanssa.

Kouluttajina toimivat Poryn auktorisoimat purjehduksenopettajat, joilla on pitkää kokemus sekä matka- että kilpapurjehduksesta. Navigointi- ja turvallisuusopetuksessa on ollut opettajana merenkulun ammattilaisia.

Tervetuloa nauttimaan purjehduksesta ja oppimaan uutta hyvässä ja iloisessa seurassa, matalalla kynnyksellä!

Kyselyt ja ilmoittautuminen Tero Heikkinen +358400879865

Kurssikuvaus:https://www.pory.fi/purjehduskurssit/purjehtijakurssi/